Ik ben gespecialiseerd in individuele coaching op het gebied van Persoonlijke ontwikkeling en als vertrouwenspersoon.
Dat houdt in dat ik mensen begeleid bij het oplossen van hun problemen/hulpvraag/vraagstukken op persoonlijk-, sociaal- of zakelijk gebied.

Maar ook mensen begeleid bij het realiseren van hun ambities en wensen. Dit door middel van zaken te identificeren, te analyseren en op te lossen die voortgang belemmeren. Mijn werkwijze is vrij informeel maar altijd doel- en resultaat gericht. Samen met de cliënt kiezen we een passend traject dat aansluit op zijn of haar behoeftes, om het gewenste doel te bereiken. Ik combineer mijn kennis en vaardigheden, met mijn intuïtie en persoonlijke ervaringen.

Naast het coachen ben ik dus ook beschikbaar als vertrouwenspersoon en consulent, voor advies of gewoon als een luisterend oor als je je hart wilt luchten.
In principe zijn alle onderwerpen bespreekbaar. Uw privacy wordt ten alle tijden hoog gehouden.

handel

Naast de consulten in mijn praktijk in Eindhoven ben ik ook beschikbaar voor online coaching sessies. Dit kan zowel in het Nederlands als Engels.
Ideaal voor mensen die op afstand wonen of een drukke agenda hebben of het gewoon fijn vinden om te communiceren van uit de geborgenheid van hun eigen huis.
Deze sessies kunnen via Skype, Facetime, Whatsapp of zelfs via Facebook messenger.
Je kan een sessie boeken voor 30 min. of 1 uur.

De focus ligt altijd op het hier en nu. Op groei en mogelijkheden in plaats van op problemen en beperkingen. Integriteit, vertrouwen en respect staan bij mij centraal. De relatie met de cliënt is altijd op basis van vertrouwen en gelijkwaardigheid.Het enige wat ik verwacht van mijn cliënten is een open en proactieve houding, die positief bijdraagt aan het eigen ontwikkelingsproces.