We verzorgen diverse masterplant ceremonies in regio Eindhoven, Nederland onder begeleiding van ervaren begeleiders.
Onze ceremonies zijn gebaseerd op Peruaanse sjamanistische principes (Mestizo & Shipibo) geworteld in de Amazone. Uitgevoerd met liefde, dankbaarheid en respect voor deze eeuwenoude tradities en rituelen. Tijdens onze ceremonies ga je op een innerlijke reis onder begeleiding van traditionele muziek (icaros) en krijg je toegang tot diepere lagen van je bewustzijn. Wat het mogelijk maakt om nieuwe inzichten te verwerven en te zien en voelen wie je werkelijk bent. En je persoonlijke ontwikkeling, emotionele en spirituele groei vanuit een ander perspectief te bekijken.

Deze genezingsmethode kan zeer nuttig zijn voor het helen van; trauma’s, angsten, verslavingen, rouwverwerking, depressie en de gevolgen van verstoorde familiebanden.

We organiseren ook Masterplant Dietas in de Peruaanse Amazon jungle met Maestro Moises Llerena een aantal keer per jaar.

Groep

Ceremonies

De ceremonies vinden meestal plaats in groepen van ongeveer 3 tot 15 personen

Privaat

Ceremonies

u kunt een particulier of duo-ceremonie boeken

Aankomende Ceremonies

No event found!

Veiligheid

Veiligheid, welzijn en integriteit zijn onze prioriteiten. Om dit te garanderen passen we bepaalde voorschriften en veiligheidsmaatregelen toe.

Voor sommige ceremonies zijn er voorschriften met betrekking tot geestelijke en lichamelijke gezondheid met betrekking tot (psychische) ziekte, medicatiegebruik, etc.

Tijdens de intake en boeking van een ceremonie ontvangt u hierover uitgebreide informatie.
En u krijgt ook dieetadvies en handige tips die de ceremonie zo aangenaam mogelijk maken en het gewenste resultaat optimaliseren.