Oprichter

Mark Mills is opgegroeid in een spiritueel huishouden waar alle onderwerpen besproken konden worden en spiritualiteit een vanzelfsprekendheid was. 
Zijn moeder heeft al vele jaren een praktijk voor bewustwording en persoonlijke groei, en heeft in een aantal landelijke beroepsorganisaties voor natuurgeneeskundige therapeuten diverse bestuursfuncties vervuld.  
 
Van jongs af aan heeft Mark als Indigo kind en HSP-er met spiritualiteit te maken gehad. Hij heeft al vroeg geleerd om zijn intuïtie, zijn kennis en vaardigheden te combineren. Hij kan vanuit zijn holistische visie op mensen snel tot de kern doordringen. Vanuit deze visie; dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden en worden beïnvloed door veel factoren van binnen en van buiten, is het zijn doel samen met zijn cliënten hier een dynamisch evenwicht in te vinden. Verder heeft Mark ervaring met het opzetten van spirituele evenementen in binnen en buitenland. Naast zijn reguliere school heeft hij diverse opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van spiritualiteit en bewustwording. Zoals Holistisch Coachen bij de ANZN (Academie voor natuurgeneeskunde Zuid-Nederland) en Personal/Life Coaching bij het ICM. etc.
  
Zijn spirituele achtergrond heeft altijd een grote rol gespeeld in zijn bewogen leven. Maar toen hij met medicijn planten in aanraking kwam, wat hij echt ervaarde als ‘thuis komen’, is hij zich full time gaan richten op het lichtwerk. En wilde hij zijn leven gaan wijden aan het ontwaken van mensen en hen te ondersteunen bij hun healing en verder te helpen bij hun groei van bewustzijn en spirituele ontwikkeling.
 
Mark is een ‘apprentice’ van Maestro en visionair kunstenaar; Moises Llerena Taricuarima. Hij is samen met Maestro Moises meerdere malen naar de Peruviaanse Amazone geweest voor intense Dietas en opleiding over de heilige plant medicijnen, om zich nog meer te verdiepen in deze eeuwen oude healings vorm. Mark is ook een leerling van Shipibo Maestro Sany Meny, die hem leert over het pad van Noya Rao. Zelf organiseert en begeleidt Mark ook diverse Masterplant ceremonies in Nederland. Hij combineert de Mestizo en Shipibo methodes van zijn Maestros met nog diverse andere sjamanistische healings vormen.
  
Door zijn spirituele groei en de sterke begeleiding die hij hierbij krijgt van zijn leermeester en gidsen uit de spirit wereld, is zijn weg en missie duidelijk. Readings, energetische behandelingen, Masterplant ceremonies, huizen reinigen van negatieve energie en entiteiten en Life Coaching zijn onderwerpen waar hij zich sindsdien dagelijks mee bezig houdt. Hij begeleidt mensen die onvrede en onbalans ervaren met hun huidige levenssituatie en hierin verandering willen brengen. Ook met mensen met HSP (hoog gevoeligheid) en hierin belemmeringen ervaren doordat er teveel op ze afkomt en dit beter willen begrijpen en hanteren heeft Mark deskundigheid opgebouwd.

 
Zijn werkwijze is informeel, met de focus op het hier en nu en op groei en mogelijkheden in plaats van problemen en beperkingen.
En steeds vanuit de mogelijkheden van de cliënt. Integriteit, vertrouwen en respect staan bij hem centraal. De relatie met de cliënt is altijd op basis van gelijkwaardigheid.

 

IMG 1011

Mark Mills