Masterplant ceremonies

tattoo 2

Wij bieden diverse masterplant ceremonies aan in regio Eindhoven onder toezicht en ondersteuning van ervaren begeleiders. Onze ceremonies zijn gebaseerd op de Peruaanse sjamanistische (Mestizo & Shipibo) wijze uit de Amazone, geleerd
van oa. Maestro Moises Llerena Taricuarima en Shipibo Maestro Sany Meny, en uitgevoerd met liefde, dankbaarheid en respect voor deze eeuwen oude tradities. Tijdens onze ceremonies ga je onder begeleiding van traditionele muziek (icaros) op een innerlijke reis en krijg je toegang tot andere dimensies en diepere lagen van je bewustzijn. Waardoor het mogelijk wordt om op een zeer intense manier te reflecteren op je leven, je persoonlijke ontwikkeling, emotionele groei en spirituele groei. 


Deze healing methodes kan ook helpen bij het helen van trauma's, angsten, verslavingsproblematiek, depressies, rouwverwerking en de gevolgen van verstoorde familiebanden.
De ceremonies vinden meestal plaats in groepen van ongeveer 3 tot 15 personen, of je kan een individuele prive of duo sessies boeken.
Eten en drinken zijn bij de dag inbegrepen. Na de ceremonie is het ook mogelijk om te overnachten.

Ook organiseren wij meerdere malen per jaar 10daagse Masterplant Dietas in Pucallpa, Peru met Maestro Moises.
Voor meer info hier over ga naar het kopje 'Peru' in de menubalk.
floral background design 1159 97