Energetische Behandelingenenergetische behandeling

Ik geef energetische behandelingen door middel van handopleggingen en magnetiseren, en gebruik hiervoor een mix van Shamanistische en Reiki handelingen. Maar ik werk voornamelijk intuïtief, en laat mij leiden door mijn gidsen in de spirit wereld.

Mijn doel is om je in eerste instantie goed te gronden om vervolgens je zelfgenezend vermogen te activeren. Dit doe ik door eventuele blokkades te verwijderen in je lichaam, je energieveld, je Chakra's en je Aura, zodat de kosmische energie weer goed door je lichaam kan stromen en er meer rust, balans, kracht en bewustzijn kan komen en je beter kan connecten met het Universum en je Hogere Zelf.Readings

Mijn werkwijze is door even lichamelijk contact te maken; in de vorm van de handen van de client even vast te houden. Op die manier lees ik de energie. Daarnaast maak ik contact met mijn voorouders en gidsen in de spirit wereld en luister naar wat deze mij doorgeven. En tevens probeer ik contact te maken met de gidsen van de client voor eventuele boodschappen. Over de informatie die ik door krijg volgt een persoonlijk gesprek. Soms laat ik mensen een kaart trekken of geef ik ze een korte energetische behandeling, mocht dat nodig zijn. Ik ben vrij rechtdoorzee met mijn boodschappen en oordeel nooit over de client en de informatie die ik over die persoon door krijg. Ik ben alleen maar een instrument die de vertaling maakt tussen de andere zijde en deze wereld. Ik werk in principe niet met foto’s of voorwerpen van andere mensen of overledenen, alleen met de persoon die zelf voor me zit. Alles mag gevraagd worden. En ik zal daar altijd open en eerlijk op antwoorden.

 

 

DNA Activatie Codes

Ik krijg regelmatig kosmische downloads en ik channel boodschappen van mijn spirituele gidsen en voorouders. Deze pas ik ook toe in mijn energetische healings. Op Maandag 4 februari 2019 ontving ik tijdens een ceremonie een speciale kosmische download met licht codes vanuit de spirit wereld. Deze codes zijn specifieke frequenties en bevatten DNA-activering en zijn tevens een healing voor de Chakras.

Ik heb de boodschap doorgekregen dat ik deze codes moet doorgeven aan andere lichtwerkers, healers, Indigo's, etc., die deze kosmische downloads willen ontvangen, zodat bepaalde delen van hun DNA geactiveerd wordt wat hen toegang zal geven tot een bepaalde frequentie dat hun verdere ontwikkeling en missie zal bevorderen.
Dit is niet voor iedereen, maar mocht dit met je resoneren neem dan contact met mij op.

Voor deze specifieke healing werk ik puur op donaties.