Ik geef energetische behandelingen door middel van handopleggingen en magnetiseren, en gebruik hiervoor een mix van Shamanistische en Reiki handelingen. Maar ik werk voornamelijk intuïtief, en laat mij leiden door mijn gidsen in de spirit wereld.

Het doel is om je te ‘alignen’ met je hogere zelf en het Universum. Om je goed te gronden en jou zelfgenezend vermogen te activeren. Dit doe ik door eventuele blokkades te verwijderen in je lichaam, je energieveld, je Chakra’s en je Aura, zodat de kosmische energie weer beter door je lichaam kan stromen en er meer rust, balans, kracht en bewustzijn kan komen en daardoor beter kan connecten.
Tevens geef ik je als afsluiting meer energetische en spirituele bescherming, zodat je minder vatbaar bent voor energieën van buiten af.

Voorgaande een energetische behandeling doe ik meestal eerst een lezing (reading). Mijn methode van lezen is door de handen van de cliënt een moment vast te houden. Op deze manier maak ik een diepere verbinding met hun veld om hun energie te lezen. Vervolgens connect ik met mijn gidsen in de spirit wereld en mijn voorouders en luister ik naar de boodschappen die ze mij doorgeven. Ik probeer ook contact op te nemen met de spirituele gidsen van de client voor eventuele aanvullende berichten. Op basis van alle informatie die ik krijg volgt een persoonlijk gesprek. Ik ben vrij rechttoe rechtaan met mijn berichten en oordeel nooit over de cliënt of de informatie die ik ontvang. Ik ben slechts een instrument die de vertaling mag maken tussen de geestenwereld en deze wereld. Ik werk niet met foto’s of objecten van andere (overleden) personen, alleen direct met het individu voor mij. Je mag mij alles vragen en ik zal deze vragen altijd open en eerlijk beantwoorden.

DNA Activering Codes

Ik ontvang regelmatig kosmische downloads en channel berichten van mijn spirituele gidsen en voorouders. Dit pas ik ook toe in mijn energetische healingen. Op maandag 4 februari 2019 ontving ik tijdens een masterplant ceremonie een speciale kosmische download met bijzondere lichtcodes. Deze codes zijn specifieke frequenties en bevatten DNA-activering en zijn tevens een heling op chakra niveau.

Ik heb de boodschap ontvangen dat ik deze codes moet doorgeven aan andere lichtwerkers, healers, Indigo’s, etc., die deze kosmische downloads willen ontvangen, zodat bepaalde delen van hun DNA geactiveerd wordt, waardoor ze toegang krijgen tot een bepaalde frequentie die hun verdere spirituele ontwikkeling en hun missie zal bevorderen.
Dit is niet voor iedereen weggelegd, maar als dit je aanspreekt, neem dan contact met mij op.

Voor deze specifieke healing werk ik puur op donaties.

[UPDATE: MOMENTEEL GEEF IK GEEN
DNA ACTIVATIE CODES]